Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

όλο και πιο κοντά η ορεινή πατρίδα

Προχωρά η μελέτη για την Τρικάλων-Καρδίτσας


Σε έξι μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μελέτη για την βελτίωση της εθνικής οδού Τρικάλων-Καρδίτσας. Σήμερα στη νομαρχία υπεγράφη από το νομάρχη κ. Ηλ. Βλαχογιάννη η σύμβασης της οριστικής μελέτης του έργο που θα περιλαμβάνει εργασίες εντός των ορίων του νομού, με αρχή τον κόμβο με την περιφερειακή οδό Τρικάλων και πέρας τον Πηνειό ποταμό όπου και η ομώνυμη γέφυρα .
Το συγκεκριμένο έργο είναι στις προτεραιότητες της νομαρχιακής αρχής μαζί με την εθνική οδό Τρικάλων - Πύλης και τον περιφερειακό Καλαμπάκας.
Σε δηλώσεις του ο νομάρχης Τρικάλων ανέφερε τα εξής: «Πιστεύω είναι μια σημαντική σύμβαση και αφορά ένα σημαντικό έργο την ολοκληρωμένη μελέτη, προμελέτη και οριστική μελέτη του δρόμου Τρικάλων -Καρδίτσας, από την πόλη των Τρικάλων μέχρι τα όρια του νομού Καρδίτσας.
Αυτή η μελέτη θα τελειώσει σε έξι μήνες και μετά θα τρέξουμε για την ένταξη αυτού του έργου σε ένα από τα προγράμματα που τρέχουν. Είναι ένας δρόμος προτεραιότητα για μας και γιʼ αυτό χαιρόμαστε που σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την υπογραφή σύμβασης για τη σύνταξη οριστικής μελέτης αυτού του έργου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: