Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Εθνική οδός Τρικάλων - Άρτας.

Άνετη η διέλευση Τρικάλων-Άρτας.
Πολύτιμος μοχλός και προόδου σε κρίσιμους για την χώρα και την οικονομία μας τομείς είναι η άνετη και ασφαλής οδική σύνδεση Τρικάλων-Άρτας.
Όπως επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου της νομαρχιακής αρχής «ένα ακόμη σημαντικό έργο που ήταν άπιαστος στόχος και όνειρο πολλών γενεών δύο μεγάλων και πολυπαραγωγικών γεωγραφικών διαμερισμάτων (Θεσσαλία, Ήπειρος) έχει πλέον ολοκληρωθεί και παραδοθεί σε χρήση.
Μετά δε και την ολοκλήρωση της σήραγγας της Γκρόπας, περί τα τέλη του 2009, η απόσταση και ο χρόνος ταξιδιού περιορίζονται σημαντικά, ενώ ταυτόχρονα καθίσταται ανετότερη και ασφαλέστερη η μετακίνηση από Τρίκαλα προς Άρτα και το αντίθετο. Με αφορμή την ολοκλήρωση των έργων και την παράδοση σε χρήση του δρόμου, θα συναντηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 12.30 μ.μ., στα όρια των δύο νομών, οι περιφερειάρχες Θεσσαλίας και Ηπείρου κ.κ. Φ. Γκούπας και Δημ. Πανοζάχος, αντίστοιχα , οι νομάρχες Τρικάλων και Αρτας κ. κ. Ηλ. Βλαχογιάννης και Γ. Παπαβασιλείου, αντίστοιχα, δήμαρχοι και εκπρόσωποι παραγωγικών και άλλων φορέων των δύο νομών. Κατά τη συνάντηση αυτή θα εξετασθούν και οι προοπτικές που ανοίγονται για τους δύο νομούς και τις δύο Περιφέρειες, καθώς και οι τομείς που θα αποτελέσουν πλέον πεδία ευρύτερης συνεργασίας για ανάπτυξη και πρόοδο. Πριν την συνάντηση στα όρια των δύο νομών και συγκεκριμένα στις 9.30 π.μ. ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Φώτης Γκούπας και ο νομάρχης Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης θα επισκεφθούν το εργοτάξιο της Γκρόπας και θα ενημερωθούν για την πορεία των έργων διάνοιξης της σήραγγας.
Ερώτηση..; Η συνάντηση θα γίνει στα ψάρια , στο μαγαζί του Πάνου ή στην Αγία Κυριακή , για να ανάψουν και κανένα κεράκι να έχουν καλά αποτελέσματα στίς ευρωεκλογές;
Ευχαριστούμε την τοπική εφημερίδατων Τρικάλων "Ενημέρωση" για το παραπάνω άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: