Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Κάτι φτιάχνουν . . . . . .

Εργάζονται χωρίς τον … «μπαμπούλα» Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων .

«Τρέχουν» να προλάβουν τον Χειμώνα, συνεργεία στο ορεινό οδικό δίκτυο του Νομού Τρικάλων .








Εργάζονται χωρίς τον … «μπαμπούλα» Αντιπεριφερειάρχη ΤρικάλωνΠυρετωδώς εργάζονται συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ακόμα και Κυριακές, για να προλάβουν τον χρόνο και να είναι έτοιμο πριν τις πρώτες δυνατές βροχές, το έργο της αντιστήριξης πρανών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Πύλης.
Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, σκοπεύει να αποφύγει προβλήματα περασμένων περιόδων, όπου το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, είχε κατολισθήσεις βράχων και χωμάτων που πέρα των κυκλοφοριακών προβλημάτων, απειλούσαν και ζωές διερχόμενων οδηγών οχημάτων κατά την χειμερινή περίοδο.
Το συνεργείο που έχει επιφορτιστεί με το έργο, όπως κατέγραψε σήμερα έξω από το Δημοτικό Διαμέρισμα της Ελάτης το trikalanews.gr, εργάζεται αδιάκοπα, χωρίς να χρειάζεται να είναι εκεί ως … «μπαμπούλας» ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, για να προχωρούν γρήγορα οι εργασίες…



trikalanews.gr .


2 σχόλια:

Καλαντζής Θανάσης είπε...

Αν οι φωτογραφίες αφορούν το συγκεκριμένο έργο, δεν βλέπω να γίνονται έργα αντιστήριξης των πρανών για προστασία από κατολισθήσεις βράχων και χωμάτων. Οι φωτογραφίες δείχνουν εξωραϊσμό (επένδυση) με πέτρα σε ήδη υπάρχοντα έργα αντιστήριξης. Πού βρίσκεται η αλήθεια; Τέτοια έχουμε δει στα Στουρναραίικα πάμπολλα. Μάλιστα σκεφτόμαστε να πάρουμε για τη Μεσοχώρα τις πέτρες που περίσσεψαν΄ όπως κάναμε με τα γραφεία!!!

ΚΑΠΡΟΪΤΗΣ είπε...

Θανάση καλημέρα και καλό χειμώνα .
Και καλή δύναμη . Από την Γκρόπα και πάνω όπου χάλασε ο δρόμος , χάλασε , και μέχρι τώρα έτσι έμεινε . Και όπως βλέπω έτσι θα μείνει . Γιατί όπως λένε , λεφτά ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ . Τώρα για να επενδύσουν με πέτρα κάποιον τοίχο που πάει προς Περτούλι και Ελάτη , ( το προφίλ του δήμου Πύλης ) , το βαφτίζουν έργο και βρήκαν και λεφτά . Έμαθα οτι τα γραφεία είναι Δεσποτάκη . Ειναι αλήθεια ;