Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Aίτηση χρηματοδότησης . . . . Οχι ότι θα γίνουν .

«Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» στο δήμο Πύλης .

 
«Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» στο δήμο Πύλης
Την αίτηση χρηματοδότησης τεσσάρων ώριμων έργων κατέθεσε ο Δήμος Πύλης στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013».
Δύο έργα κατέθεσε ως Δήμος Πύλης και δύο μέσω...
του Δασαρχείου Τρικάλων.
Συγκεκριμένα υποβλήθηκε προς την Ειδική Γραμματεία Δασών:
• στο Μέτρο 226 – Δράση: 1 «Βελτίωση των συνθηκών πρόληψης για την αντιπυρική προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων που έχουν υποστεί καταστροφές κυρίως από πυρκαγιές» πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Διάνοιξη του Αντιπυρικού Δασικού Δρόμου Γ΄ Κατηγορίας στη θέση ¨Φορτώσι – Βάκαρι – Παλαιομονάστηρο¨ δημοτικής δασικής έκτασης εντός διοικητικών ορίων δ.δ. Μεσοχώρας Δ. Πινδέων» και δημόσια δαπάνη 380.500,00€ (δικαιούχος ο Δήμος Πύλης).
• στο Μέτρο 226 – Δράση: 2 «Ορεινά αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα για αποφυγή των επιπτώσεων πλημμυρών» πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Δασοτεχνική διευθέτηση τμήματος συμβάλλοντα Βαθυρρευμιώτη στη θέση ¨ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ¨ του δ.δ. Βαθυρρεύματος Δ. Πινδέων» και δημόσια δαπάνη 380.000,00€ (δικαιούχος ο Δήμος Πύλης).
• στο Μέτρο 226 – Δράση: 2 «Ορεινά αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα για αποφυγή των επιπτώσεων πλημμυρών» πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Δασοτεχνική διευθέτηση Κλάδου ¨Τούρνος¨ στο τ.δ. Βαλκάνου Δ. Πινδέων» και δημόσια δαπάνη 393.600,00€ (δικαιούχος το Δασαρχείο Τρικάλων).
• στο Μέτρο 226 – Δράση: 2 «Ορεινά αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα για αποφυγή των επιπτώσεων πλημμυρών» πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Δασοτεχνική διευθέτηση Κλάδου ¨Μπάρες¨ στο δ.δ. Στουρναρέικων Δ. Πινδέων» και δημόσια δαπάνη 2.319.500,00€ (δικαιούχος το Δασαρχείο Τρικάλων).
Τα συγκεκριμένα αποτελούν μέρος των έργων που κατατέθηκαν από το Δήμο Πύλης με λήξη ημερομηνίας κατάθεσης 30/9/2011 ενώ ακολουθούν σημαντικά ακόμα έργα σε μέτρα που πρόκειται ν’ ανοίξουν, με σκοπό να λειτουργήσουν στη θωράκιση του ορεινού όγκου μέσω της αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας .
Trikalaola .

Δεν υπάρχουν σχόλια: