Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Να μην μιλάμε που θα πληρώσουμε ΜΟΝΟ 62 euro .

Υπέρογκοι λογαριασμοί νερού στον Άγιο Βησσαριώνα .
Καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Απόστολος Παντέρας .
Για υπέρογκους λογαριασμούς ύδρευσης στον Άγιο Βησσαριώνα του Δήμου Πύλης κάνει λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Απόστολος Παντέρας.
Ο ίδιος σχολίασε πως «κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους κατοίκους του Αγίου Βησσαρίωνα του Δήμου Πύλης παίρνοντας στα χέρια τους το λογαριασμό ύδρευσης. Τα ποσά άκρως εντυπωσιακά! Λογαριασμοί των 500, 600, 800 και βάλε ευρώ!!».
Ο κ. Παντέρας εκ μέρους της Δημοτικής του Παράταξης «Πύλη στο μέλλον…», καταγγέλλει το συγκεκριμένο γεγονός της τιμολόγησης αναδρομικά με τιμές του τρέχοντος έτους, όπως προέκυψαν από τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του περασμένου Ιουνίου, της κατανάλωσης νερού στο συγκεκριμένο χωριό, για το προηγούμενο έτος. Επομένως, σύμφωνα, με τον ίδιο, προέκυψαν υπέρογκοι λογαριασμοί οι οποίοι επιβαρύνουν τους καταναλωτές του Αγίου Βησσαρίωνα.
Αναδρομική τιμολόγηση . Αναλυτικά, ο κ. Παντέρας αναφέρει τα εξής: «Πως προέκυψε αυτό, εφαρμόζοντας η Δημοτική Αρχή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Ιουνίου του 2011, τιμολόγησε αναδρομικά τις καταναλώσεις από το καλοκαίρι του 2010! Ευφυέστατη κίνηση, ομολογουμένως, που θα μπορούσε να αποτελέσει οδηγό και για τους άλλους Δήμους προκειμένου να αποσβέσουν τα τεράστια χρέη τους. Ο Άγιος Βησσαρίωνας να μας φυλάει από καινοτόμες ευρεσιτεχνίες!!».
Η συγκεκριμένη αναφορά από πλευράς του κ. Παντέρα ανεβάζει τους τόνους στο διευρυμένο καλλικρατικό Δήμο Πύλης στον οποίο η τρέχουσα δημοτική περίοδος ξεκίνησε με συναινέσεις (σ.σ. ενδεικτικό παράδειγμα η υπερψήφιση του προϋπολογισμού), αλλά μετά την υπόθεση του ταξιδιού στην Ιταλία για τα ρόδια, ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης οι οποίοι παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.
ΕΡΕΥΝΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: