Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Τι να πρωτοκάνουν ; ; ;

Ξανά στο Δ.Σ. Πύλης η κατανομή των 177.000 ευρώ .
Δεν κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση η Οικονομική Επιτροπή κατά την προχθεσινή της συνεδρίαση .


Δεν κατέληξε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλης σε ομόφωνη απόφαση για την κατανομή των 177.000 ευρώ της ΣΑΤΑ σε οφειλές παλαιότερων ετών.
Κατόπιν αντίδρασης της μείζονος, αλλά και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κατά την προχθεσινοβραδινή συνεδρίαση αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, η Οικονομική Επιτροπή να προσκομίσει πρόταση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για το που θα διατεθούν τα χρήματα. Η πλειοψηφία (Δημοτική Αρχή) θα καταθέσει την πρόταση για το που ακριβώς θα διατεθούν τα χρήματα αυτά και στη συνέχεια θα ψηφίσει επ’ αυτής το Δημοτικό Συμβούλιο.
Αναλυτικά ανά πρώην Δήμο και Κοινότητα θα διατεθούν τα παρακάτω κονδύλια:
Πύλης: 37.000 ευρώ
Αιθήκων: 32.000 ευρώ.
Γόμφων: 33.000 ευρώ.
Μυροφύλλου: 6.000 ευρώ
Νεράιδαςς: 11.000 ευρώ

Πιαλείων: 25.000 ευρώ.
Πινδέων: 29.000 ευρώ.
Τα υπόλοιπα θέματα :
-Έγκριση Πρακτικών επαναληπτικού διαγωνισμού για εκμίσθωση περισσεύματος βοσκήσιμης γης στην Τ.Κ. Παχτουρίου. Αναδείχθηκε ανάδοχος με ποσό 2.100 ευρώ.
-Έγκριση Πρακτικών διαγωνισμού για τη διάθεση δασικών προϊόντων διακατεχόμενου δάσους στην Τ.Κ. Ροποτού. Αποφασίστηκε τιμή 40 ευρώ το κυβικό μέτρο.
-Έγκριση Πρακτικών διαγωνισμού για τη διάθεση έκτακτης κάρπωσης δημοτικού δάσους στην Τ.Κ. Δέσης. Αποφασίστηκε 18 ευρώ το κυβικό μέτρο τα κατακείμενα.
-Ψήφιση πίστωσης για τη μεταφορά μαθητών ως προς το ποσό που αφορά το έτος 2011. Ψηφίστηκε η έγκριση της πίστωσης.
5.Έγκριση διενέργειας - Καθορισμός όρων ανοικτού διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών - Ψήφιση πίστωσης. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί 22 Σεπτεμβρίου για τη μεταφορά των μαθητών. Ο διαγωνισμός αναμένεται να δημοσιευθεί σήμερα.
Στην αρμόδια επιτροπή μετέχουν:
Κουτσονάσιος Ιωάννης, Τσόβολος Γεώργιος και Αναγνώστου Βασίλειος, όπως επίσης και δημοτικοί υπάλληλοι.
-Τροποποίηση της αριθμ. 42/2011 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με ανάθεση προμήθειας καυσίμων λόγω επείγουσας ανάγκης.

Αποφασίστηκε η τροποίηση παλαιότερης ανάθεσης για 15.000 ευρώ.
Η ΕΡΕΥΝΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: