Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο βουλευτής Τρικάλων Ν. Λέγκας .



Μετά από σειρά παραιτήσεων υπουργών και υφυπουργών από την κυβέρνηση, καθώς και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στην Ολομέλεια την παραίτησή του υπέβαλε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Νίκος Λέγκας.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΝΕΤ, ο κ. Λέγκας θα αντικατασταθεί από τον Θεόδωρο Σκρέκα.
H επιστολή του κ. Νίκου Λέγκα έχει ως εξής:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Εκτιμώντας ότι στην πλέον κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας, οι αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν στο ελληνικό κοινοβούλιο απαιτούν τη μέγιστη εξουσιοδότηση από εκείνους, οι οποίοι με εξέλεξαν ως εκπρόσωπό τους και επειδή η βαρύτητα αυτών των αποφάσεων - που δυστυχώς πήραν εδώ και καιρό τη μορφή εκβιαστικών διλημμάτων - απέχει πρόδηλα από την εντολή που έχω λάβει από τον Τρικαλινό λαό, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Βουλευτή του Νομού Τρικάλων.
Με τιμή
Νίκος Λέγκας
Βουλευτής Νομού Τρικάλων ΝΔ .

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Λέγκας τον ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του και τονίζει πως η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της αποτελούν την μοναδική λύση, για να οδηγηθεί η χώρα έξω από την κρίση.
Την ίδια ώρα, αρκετοί άλλοι βουλευτές της ΝΔ έχουν δηλώσει ότι προτίθεται να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα, παρά το θέμα κομματικής πειθαρχίας που έθεσε ο Αντώνης Σαμαράς.
Μεταξύ αυτών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος, ο τομεάρχης Εσωτερικών Χρήστος Ζώης και ο τομεάρχης Αμυνας Μαργαρίτης Τζίμας.
Επίσης οι βουλευτές: Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα, Παναγιώτης Μελάς, Σπύρος Γαληνός, Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Παπασιώζος, Γιώργος Βαγιωνάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Δ.Δερμετζόπουλος, Γιώργος Βλάχος και Μιχάλης Παπαδόπουλος.
Thessalianews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: