Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Σύλλογος Αετού . Ανακοίνωση εκδηλώσεων καλοκαιριού 2012.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ:
Τα φετινό καλοκαίρι καλούνται όλοι οι Αετιώτες και φίλοι του Συλλόγου να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογός μας στον Αετό.
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου και θα είναι οι εξής:
Α. Ο χορός του Συλλόγου μας στις 15 Αυγούστου στις 9 το βράδυ.
Β. Οι εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη του νέου ΔΣ τις 17 Αυγούστου το απόγευμα.
Αυτές είναι οι δύο προκαθορισμένες ημερομηνίες από τώρα. Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις παρακάτω θα καθορισθούν στο χωριό και για το διάστημα 10 με 20 Αυγούστου και θα είναι οι εξής:
Γ. Τα εγκαίνια του νέου μεγάλου έργου του Συλλόγου του γηπέδου του Αετού. Θα προηγηθεί αγιασμός και θα ακολουθήσει αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων και των νέων του χωριού μας.
Δ. Συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας στο καθιερωμένο τουρνουά των χωριών μας, με τον τελικό να διεξάγεται στο γήπεδο μας.
Ε. Αγώνες στίβου στο νέο γήπεδό μας
Στ. Γιορτή πίττας όπου και θα ακολουθήσει μουσική βραδιά από τα παιδιά του χωριού μας.
Ζ. Εκδρομή στο βουνό (προαιρετική).
Η. Πικ-νικ στο ποτάμι (προαιρετικό).
Των εκδηλώσεων αυτών προηγείται το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής με την καθιερωμένη αρτοκλασία στο εκκλησάκι της προστάτιδός μας και την συνοδεία οργάνων στη πλατεία του χωριού μετά το πέρας της αρτοκλασίας.
Φέτος παρακαλούμε την εκκλησιαστική επιτροπή, η αρτοκλασία να γίνει έξω από το νεκροταφείο όπως παλιά.
Και στο πανηγύρι και στο χορό του Συλλόγου μας τα νέα παιδιά του μουσικού συγκροτήματος των Τάκη Τσιάκαλου, Γιώργου Κολτσίδα και Νεκτάριου Παπαγεωργίου θα βγάλουν σε πέρας με την ποιότητα των τραγουδιών τους τις εκδηλώσεις του χωριού μας.
Όλοι οι χωριανοί καλούνται να είναι δίπλα στον αγώνα που κάνει το ΔΣ του Συλλόγου, παρ΄όλη την οικονομικά τραγική περίοδο που διερχόμαστε.
Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στον Αετό .
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: