Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Άνθρωποι και ονόματα που δεν μας λένε τίποτα . Και δεν πρόκειται να κάνουν για μας ΤΙΠΟΤΑ .

Δεν βρέθηκε πρόσωπο εγνωσμένου κύρους στον Δήμο Πύλης Τρικάλων . 
Κατά πλειοψηφία, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, ψήφισμα για την κατάργηση της εισφοράς των 5 ευρώ στα Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας .
Το αίτημα, τέθηκε στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση από τον επικεφαλής της «Λαϊκή Συσπείρωση» Δημήτρη Αρμάγο.
Στην ίδια συνεδρίαση, το Σώμα, δεν κατάφερε να επιλέξει το πρόσωπο εγνωσμένου κύρους για την έμμισθη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης», αφού κανείς από τους 7 υποψηφίους δεν συγκέντρωσε τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη μυστική ψηφοφορία την πλειοψηφία των 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το Σώμα, κατά πλειοψηφία αποφάσισε τη συγχώνευση των υφιστάμενων Δ.Ε.Υ.Α. και των υπηρεσιών ύδρευσης - αποχέτευσης των δημοτικών ενοτήτων Πύλης, Γόμφων και Αιθήκων σε νέο νομικό πρόσωπο με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Πύλης» και κατά πλειοψηφία όρισε ως μέλη του νέου Δ.Σ. τους δημοτικούς συμβούλους, κ.κ. Μπουζιώκα Κωνσταντίνο, Θέο Φώτιο, Καλαντζή Δημήτριο, Μπουροκώστα – Βίτσα Βάια, Κρούπη Κωνσταντίνο με αναπληρωτές τους κ.κ. Σουφλιά Ιωάννη, Μαγκούτη Δημήτριο, Λέφα Παναγιώτη, Τσιόβουλο Γεώργιο και Κατσίβελο Βύρωνα και τους δημότες, κ.κ. Παπαϊωάννου Αχιλλέα, Βαγενά Θεόδωρο και Παππά Αθανάσιο με αναπληρωτές τους κ.κ. Ντόβα Χρήστο, Πολυγένη Γεώργιο και Κολώνα Βασίλειο.Εκπρόσωπο του κοινωνικού φορέα με αναπληρωτή τους προτεινόμενους από τον κοινωνικό φορέα (εμπορικούς συλλόγους περιοχής).
Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. όρισε τον κ. Μπουζιώκα Κωνσταντίνο και Αντιπρόεδρο τον κ. Θέο Φώτιο.
Κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την επιχορήγηση των παιδικών σταθμών του Δήμου Πύλης, ενώ ομόφωνα, ενέκρινε τα φύλλα αυτόνομων οικισμών Δήμου Πύλης με τις παρακάτω μεταβολές: τη διαγραφή του οικισμού Δροσοπηγής στην Τοπική Κοινότητα Φήκης λόγω συνένωσής του με τον οικισμό Φήκης και την προσθήκη του νέου οικισμού Μηλότοπος στην Τοπική Κοινότητα Μυροφύλλου.
Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο, όρισε εκπρόσωπο του Δήμου τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Μαγκούτη Δημήτριο με αναπληρωτή τον κ. Μπουζιώκα Κωνσταντίνο για τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή Οριστικών Διανομών Αγροκτημάτων και Συνοικισμών της Τοπικής Κοινότητας Πηγής του Δήμου Πύλης και επίσης ομόφωνα, όρισε εκπρόσωπο τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Λαμπρογεώργο Ηλία με αναπληρωτή τον κ. Καλαντζή Δημήτριο για τη συμμετοχή τους στην Α/θμια επιτροπή ελέγχου σταυλισμού ζώων και επεξεργασίας ζωϊκών προϊόντων.
Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε εφημερίδες – περιοδικά και έντυπα, ομόφωνα ενέκρινε τον απολογισμό της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δημ. Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πετροχωρίου, οικ. έτους 2010 και ομόφωνα ενέκρινε τον απολογισμό της Σχολικής Επιτροπής Δημ. Σχολείου & Νηπιαγωγείου Καλογήρων, οικ. έτους 2010.
Επίσης ομόφωνα, ενέκρινε το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση δικτύου ύδρευσης στο Δ.Δ. Ελευθεροχωρίου του Δήμου Πιαλείων», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή γεφυρών – πλακοσκεπών οχετών στους δρόμους Φήκης – Ελευθεροχωρίου, Φήκης – Φιλύρας, Φήκης – Πιαλείας», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων στο Τ.Δ. Φήκης», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή τοίχου αντ/ξης στο Δ.Δ. Πιαλείων», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίου στο Τ.Δ. Ελευθεροχωρίου», τον 1ο Α.Π. και το 1ο Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Ανάπλαση πλατείας στο Τ.Δ. Φήκης», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση εσωτερικής οδοποιίας Δήμου Γόμφων», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση αυλής σχολικού κτιρίου στο Τ.Δ. Παλαιομοναστήρου», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Πολιτιστικό κέντρο νεότητας στην πλατεία Δ.Δ. Πηγής», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση αθλητικών υποδομών Δήμου Γόμφων», το πρωτόκολλο προσωρινής παραλαβής του έργου «Αποπεράτωση διαμόρφωσης αυλής σχολικού κτιρίου στο Τ.Δ. Παλαιομοναστήρου», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση αγροτικών δρόμων στο Δ.Δ. Παλαιομοναστήρου του Δ. Γόμφων», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση παραθύρων στο Δημοτικό Σχολείο Γόμφων», τον 1ο Α.Π., το Σ.Α.Υ. και τον Φ.Α.Υ. του έργου «Τσιμεντόστρωση δρόμου στο Τ.Δ. Λυγαριάς», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Εσωτερική οδοποιία στα Δ.Δ. Ελάτης, Βροντερού, Καλογήρων, Νεραϊδοχωρίου, Περτουλίου» Δήμου Αιθήκων, το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Εσωτερική οδοποιία στα Δ.Δ. Γαρδικίου, Δέσης, Αγ. Νικολάου, Δροσοχωρίου, Αθαμανίας Δήμου Αιθήκων», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ύδρευση Δ.Δ. Γαρδικίου, Δέσης, Πύρρας, Δροσοχωρίου», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αναπλάσεις στο Τ.Δ. Βροντερού», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αναπλάσεις στο Τ.Δ. Αθαμανίας», το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αναπλάσεις στο Τ.Δ. Καλογήρων» και τον 1ο Α.Π. εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Τ.Α. στον κεντρικό οικισμό Τ.Δ. Ροπωτού».
Trikalanews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: