Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Στα ορεινά του Δήμου Πύλης . . . . . . . . .

Χωρίς προβλήματα οι μετακινήσει στο δ. Πύλης .
Μικρής έντασης η χιονόπτωση η οποία δεν έφερε ιδιαίτερα προβλήματα στον ορεινό όγκο .
Κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα δεν προκλήθηκε στα ορεινά του νέου, διευρυμένου δήμου Πύλης από τη χιονόπτωση .
Η χιονόπτωση άρχισε το βράδυ της Παρασκευής, στο ορεινό τμήμα του δήμου Πύλης. Δεν ήταν έντονη, οπότε δεν προκλήθηκαν προβλήματα στις μετακινήσεις στο δίκτυο του ορεινού όγκου του δήμου Πύλης.
Όπως ανέφερε ο δήμαρχος κ. Κώστας Κουφογάζος, το χιόνι που έπεσε το βράδυ της Παρασκευής, αλλά και το πρωί το Σάββατο, κυρίως στις περιφερειακές ενότητες Αιθήκων και Πινδέων ήταν ελάχιστο, οπότε δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα. Από την Παρασκευή, ο μηχανισμός του δήμου Πύλης βρίσκονταν σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων που προέβλεπε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Άλλωστε, είχε αποσταλεί και σχετικό σήμα από την Πολιτική Προστασία στο δήμο Πύλης για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών αποχιονισμού των δρόμων.
Ως προς τον αποχιονισμό ιδιαίτερες παρεμβάσεις στο κεντρικό δίκτυο που οδηγεί στα ορεινά χωριά του δήμου Πύλης δεν απαιτήθηκαν. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο κ. Κουφογάζος, υπήρξαν αιτήματα και έγιναν παρεμβάσεις αποχιονισμού σε παράδρομους κυρίως στην περιοχή του πρώην δήμου Πινδέων.
Περιοδεία .
Πάντως, χθες το πρωί, τόσο ο κ. Κουφογάζος, όσο και ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Λαμπρογιώργος περιόδευσαν στις περιφερειακές ενότητες Αιθήκων και Πινδέων για να εξετάσουν οι ίδιοι την κατάσταση που επικρατεί. Διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξαν προβλήματα, ωστόσο, ο μηχανισμός του δήμου Πύλης παραμένει σε επιφυλακή για να τα αντιμετωπίσει αν τυχόν προκύψουν στην πορεία.
Έρευνα Τρικάλων .

Δεν υπάρχουν σχόλια: