Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Σε άλλο κόσμο . . . . . . .

Χρήστος Μαγκούφης «Το κράτος παρανομεί και οι Τράπεζες πίσω από το ``Δεν πληρώνω``» .

Για παρανομία του κράτους , έκανε λόγο στην δευτερολογία του στην Βουλή, ο Χρήστος Μαγκούφης, αναφερόμενος στην επιδότηση των ΚΤΕΛ Αθηνών και Θεσσαλονίκης αλλά όχι και της Περιφέρειας «που και αυτή έχει εργαζόμενους».
Ο κ. Μαγκούφης ως εισηγητής του ΠαΣοΚ για το νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες, ανέφερε πως «έχουμε ισοπεδώσει τα πάντα στην χώρα με Διευθυντή της ΕΘΕΛ να παίρνει χωρίς επιδόματα 8.000 ευρώ μηνιαίως και να ξεπερνά τον μισθό του πρωθυπουργού και εργαζόμενοι να εργάζονται από 2-4 ώρες και τις υπόλοιπες μέχρι την συμπλήρωση του 8ώρου να τις χρεώνουν ως υπερωρίες. Είναι έγκλημα αυτό, όπως και ότι δεν πήγαμε στον Εισαγγελέα όταν βρέθηκαν περισσότερα από 5 εκ. ευρώ πλαστά εισιτήρια μόνο τον Μάιο. Άρα έχουμε 60 εκ. πλαστά εισιτήρια τον χρόνο. Έλεος, ντροπή, είμαι αγανακτισμένος από αυτό, όπως τότε που επί Κυβερνήσεως Μητσοτάκη που αγοράζονταν 4 φορές τα ίδια εισιτήρια».
Ο κ. Μαγκούφης, αφού δήλωσε ικανοποιημένος που θα είναι πταίσμα και όχι πλημμέλημα η μη καταβολή διοδίου, χαρακτήρισε το Κίνημα «Δεν Πληρώνω», ως «Κίνημα ανομίας, ύποπτο που από πίσω του κρύβονται Τράπεζες και που χρησιμοποιώντας ως άλλοθι ότι κάποιοι είναι κλέφτες-και είναι- γίνονται οι ίδιοι κλέφτες και οι νομοταγείς πολίτες τα κορόιδα».
Trikala News .

Δεν υπάρχουν σχόλια: