Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Εν έτη 2010 κάνουν και χάρες . . . . . . . .

Υπογραφή σύμβασης για δρόμο στο Μυρόφυλλο .
Σύμβαση για την ασφαλτόστρωση και βελτίωση τμήματος της οδού Γκολφαρίου – Μυροφύλλου υπογράφτηκε χθες μεταξύ του νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη και του αναδόχου του έργου.
Η σύμβαση αυτή ήταν η υπογραφή της δεύτερης εργολαβίας του έργου και που σημαίνει ότι θα υπάρχει πλέον άσφαλτος από το Γκολφάρι μέχρι τα όρια του νομού Άρτας.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 650.000 ευρώ και αντικείμενο της εργολαβίας η ασφαλτόστρωση τμημάτων της οδού Γκολφαρίου – Μυροφύλλου και θα εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες, τεχνικών, οδοστρωσίας και ασφαλτικών.
Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:«Σήμερα υπογράψαμε μία ακόμη σύμβαση για ένα σημαντικό έργο, πλέον από το Γκολφάρι μέχρι την Άρτα θα έχουμε άσφαλτο, είναι η τελευταία εργολαβία που απέμεινε και χαιρόμαστε που επί των ημερών μας υπογράφτηκε αυτή η σύμβαση.
Οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι γιατί επί των ημερών μας ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση του χωριού τους και η ασφαλής επικοινωνία και με την Άρτα και με την Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτας. Η προσπάθεια συνεχίζεται και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία που έχω και με τον πρόεδρο και με τους συνεργάτες του στην Κοινότητα Μυροφύλλου».
Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστη και εκπρόσωπος της Κοινότητας Μυροφύλλου ο οποίος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε το Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη για την πολύ σημαντική βοήθειά του έτσι ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: