Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Πρός ΠΑΣΟΚ Τρικάλων : Οι δήμοι είναι ΜΟΝΟ για τους δημάρχους ;

Δεν υπάρχουν επαναστάτες!
Για αντάρτικο ετοιμάζονται στο Δήμο Καλλιδένδρου στην περίπτωση που δεν προβλέπει η κυβερνητική πρόταση για το χωροταξικό του “Καλλικράτη”, την δημιουργία Δήμου στα ριζά του Κόζιακα.
Αντίθετη η άποψη του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Οικονόμου, ο οποίος μιλώντας χθες στο “Ράδιο-Πρωινός”, σχολίασε: «Μακάρι να υπήρχαν άνδρες στο ΠΑΣΟΚ που να έχουν τόσο όρθια καρδιά και να μπορούσαν να φορέσουν άρβυλα και να κάνουν επανάσταση. Εγώ με τα χρόνια που έχω, θα βάλω και εγώ άρβυλα και θα ακολουθήσω πίσω” και συνέχισε λέγοντας: “Βλέπω δεν ακολουθεί κανένας. Έχεις δικαίωμα να φωνάζεις και δυνατά και σκληρά όταν φωνάζεις για λαϊκά αιτήματα. Όταν φωνάζεις για άλλα αιτήματα δε νομίζω. Οι επαναστάσεις θέλουν λαϊκή καταξίωση».Όσο για την δική του πρόταση, ο κ. Οικονόμου τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας έξι Δήμων στο νομό Τρικάλων, δυο Δήμων στα ορεινά και τεσσάρων στα πεδινά. “Δεν μπορείς να πας Νεράιδα και Μυρόφυλλο στην Πύλη και η Αργιθέα να είναι άλλος Δήμος. Η Αργιθέα απέχει από το Μουζάκι 45 χλμ και η Νεράιδα από την Πύλη 72 χλμ. Άλλος Θεός από εκεί άλλος από εδώ; Εμείς που φτιάξαμε το ΠΑΣΟΚ, που αγωνιστήκαμε για το ΠΑΣΟΚ δεν θέλουμε τέτοιες αδικίες και ο Υπουργός το είπε ότι δεν θα γίνουν”, σχολίασε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας: “Το να φτιάξουμε Δήμους για Δημάρχους δεν είναι σωστό και δεν τους βγαίνει κιόλας. Δε θα τους βγει τους Δημάρχους αυτό.
Ο λαός ενδιαφέρεται για σωστά πράγματα τώρα».
Συντάχθηκε απο την Μαρία Ξηντάρα . Εφημερίδα Τρικαλινά Νέα .

2 σχόλια:

Καλαντζής Θανάσης είπε...

Μήπως ο κ. οικονόμου εννοεί ότι οι Δήμοι (να μη γίνονται για τους Δημάρχους) αλλά για τους πολιτικούς και δη τους βουλευτές, όπως έγινε και με τον Καποδίστρια;

ΚΑΠΡΟΪΤΗΣ είπε...

Θανάση . Ανοιχτή πληγή . Αυτά πληρώνουμε τώρα . . . . . . .