Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Φαίνεται πως όλα τελειώσαν . . . . . . . . . . . . .

«Κλείδωσε» στους 6 Δήμους ο «Καλλικράτης» για τον Νομό Τρικάλων .



Όπως αναμένονταν, καμιά διάθεση δεν έδειξε ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης να μπλέξει σε … περιπέτειες και κατά συνέπεια για λόγους… ευγενείας άκουσε τους τρεις Βουλευτές του Νομού Τρικάλων να του εκθέτουν σήμερα το μεσημέρι τις απόψεις τους για τον «Καλλικράτη .
Οι Τρικαλινοί Βουλευτές Χρήστος Χάϊδος, Χρήστος Μαγκούφης και Σούλα Μερεντίτη, θα συναντούσαν σήμερα το μεσημέρι τον κ. Ραγκούση….
Πλέον οι τρεις Βουλευτές καλούνται να διαχειριστούν … επικοινωνιακά τις προσδοκίες που είχαν δημιουργήσει ότι μπορούν να …παρέμβουν στον Υπουργό και να ….αυξήσουν τους Δήμους σε περισσότερους από 6….
Όπως έκανε ο κ. Ραγκούσης και με σχεδόν όλους τους «πράσινους» Βουλευτές της χώρας, έτσι και με αυτούς του Νομού Τρικάλων, κατέγραψε τις παρατηρήσεις και τους… ευσεβείς τους πόθους και αφήνει την μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) να βγάλει τα… κάστανα από την φωτιά…
Ο κ. Ραγκούσης πηγαίνει με 6 Δήμους για τον Νομό Τρικάλων, 5 για τον Νομό Καρδίτσας, 7 για τον Νομό Λάρισας και 8 για τον Νομό Μαγνησίας στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη…
«Από την στιγμή που η Μαγνησία με τα νησιά έχει 8 Δήμους, ο Νομός Τρικάλων έχει πάρα πολλούς για 6», ακούγεται όλο και πιο συχνά στους διαδρόμους του Υπουργείου, ενδεικτικό πως ο αριθμός 6 είναι η «οροφή» για τον Νομό….
Από εκεί και πέρα η …διαβούλευση θα …οριστικοποιήσει τον αριθμό 6 για τον Νομό Τρικάλων καθώς οποιαδήποτε παρέκκλιση σε όποιο Νομό της χώρας από την μελέτη του ΙΤΑ, θα ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου» για την Κυβέρνηση με … μπαράζ αιτημάτων αλλαγής της μελέτης και αυτό δεν είναι το επιθυμητό για μια Κυβέρνηση που έχει εντάξει τον «Καλλικράτη» στο Πρόγραμμα Σταθερότητας….

Πηγη : trikalanews.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια: