Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Οι σήραγγες του οδικού άξονα Τρικάλων - Άρτας χρειάζονται λεφτά .

Οι σήραγγες έγιναν, αλλά χρειάζονται λεφτά για φύλαξη και συντήρηση για να λειτουργήσουν...

Έκτακτη επιχορήγηση ενός (1) εκατομμυρίου ευρώ για την φύλαξη – συντήρηση και λειτουργία σηράγγων στον οδικό άξονα Στουρναραίικα – Μεσοχώρα – Όρια Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, ζητά από τα αρμόδια Υπουργεία, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Με σχετική επιστολή που απέστειλε αναφέρει ότι, τέσσερις (4) σήραγγες έχουν παραληφθεί από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων και με δεδομένο ότι τους επόμενους μήνες η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα παραλάβει δύο νέες σήραγγες Μεσοχώρας και Γκρόπας και θα υπογραφούν σχετικές συμβάσεις συντήρησης – φύλαξης και λειτουργίας, θα απαιτηθεί ένα αναγκαίο κόστος συμβάσεων και κατανάλωσης ρεύματος της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
«Το ποσό αυτό αδυνατεί να διαθέσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας από δικούς της πόρους και παρτακαλούμε να διατεθεί με σχετική έκτακτη επιχορήγηση.
Σε περίπτωση μη χορήγησης της παραπάνω πίστωσης σας γνωρίζουμε ότι αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στην απαίτηση φύλαξης – συντήρησης και λειτουργίας των παραπάνω σηράγγων και συνεπώς ουδεμία σχετική ευθύνη μπορούμε να αναλάβουμε», καταλήγει η επιστολή του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: