Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Μετά την επιδρομή της φύσης , τώρα αρχίσαν και οι ληστρικές επιδρομές των ανθρώπων στα ορεινά .

" Ρημάξανε τα διάσελα και του χωριού οι στράτες " , λέει ο στίχος του δημοτικού μας τραγουδιού .

Κάποιοι όμως έχουν βάλει σκοπό να ρημάζουν ότι στέκεται όρθιο εκεί πάνω στην ορεινή μας πατρίδα , και άρχισαν τους βανδαλισμούς .
Στον Αετό είχαμε σοβαρά κρούσματα που δείχνουν ότι πρέπει να γίνει κάτι στο θέμα φύλαξη του ορεινού όγκου .
Χαρακτηριστικό και καταγραφικό το άρθρο του Δημήτρη Τσάκαλου στο
http://www.dovroi.gr/ .


Ληστρική επιδρομή στο χωριό μας!!!
Στο έλεος των ληστών και η ορεινή μας πατρίδα. Εδώ και τέσσερα χρόνια είχαμε ανύπαρκτη κοινοτική αρχή ενώ και δέκα και πλέον χρόνια έχουμε και ανύπαρκτη αστυνόμευση.
Το γεγονός αυτό επωφελήθηκαν για μία ακόμη φορά κάποιοι και το βράδυ της περασμένης Πέμπτης παραβίασαν την πόρτα του ιερού ναού της εκκλησίας της Παναγίας, την πόρτα του σχολείου, την πόρτα του κτίσματος στο κιόσκι νεολαίας αλλά και την αποθήκη του συλλόγου.  


Την πόρτα της εκκλησίας  την παραβίασαν για να βρουν χρήματα αλλά στην αποθήκη του συλλόγου, στο κιόσκι και στο σχολείο τι έψαχναν άραγε;


 Όλοι μας περιμένουμε το δελτίο τύπου από την αστυνομία.

 Επίσης ασυνήδητοι έσπασαν την πόρτα στο εξωκκλήσι του Πέτρου και Παύλου στο φράγμα η οποία όμως ήταν ανοιχτή.


 Το dovroi.gr  τις επόμενες μέρες θα αποστείλει ανοιχτή επιστολή στο νέο Δήμαρχο Πύλης επισημαίνοντας του  τα προβλήματα του χωριού μας. Προβλήματα τα οποία δυστυχώς η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ απερχόμενων κοινοτικών μας αρχόντων και το «χάιδεμά» τους από τους αυλοκόλακές τους δεν τους επέτρεπαν να δώσουν λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: