Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Δήμος Πύλης : Μετακομίζω και . . . . . . Προσλαμβάνω ! ! ! ! !

Μετακομίζουν στη Λυγαριά .
Στο νέο δημαρχείο Γόμφων, που βρίσκεται στη Λυγαριά, θα μετακομίσει στις επόμενες συνεδριάσεις του το νέο δημοτικό συμβούλιο Πύλης.
Στην προχθεσινή, πρώτη συνεδρίαση της χρονιάς, η αίθουσα του δημαρχείου Πύλης αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους 33 νέους δημοτικούς συμβούλους, ενώ δεν υπήρχαν καν μικρόφωνα για να ακούγονται στις τοποθετήσεις τους. Μετά τις διαμαρτυρίες των συμβούλων αποφασίστηκε, οι επόμενες συνεδριάσεις να γίνουν στο δημαρχείο Γόμφων όπου η αίθουσα είναι μεγάλη και οι υποδομές κατάλληλες (μικρόφωνα) για να ακούγονται και να καταγράφονται στα πρακτικά οι τοποθετήσεις…
Πράσινο για 44 προσλήψεις στο δήμο Πύλης

Με εντάσεις ξεκίνησε η χρονιά στο νέο δημοτικό συμβούλιο του διευρυμένου πλέον δήμου Πύλης. Συζητήθηκαν συνολικά 19 θέματα εκ των οποίων τα 2 εκτός ημερήσιας διάταξης.
Το Σώμα αποφάσισε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του και τη δυσαρέσκειά του για τη διακοπή λειτουργίας του καταστήματος των ΕΛΤΑ Μεσοχώρας. Επίσης αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών - εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών δίμηνης χρονικής διάρκειας.Κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόσληψη προσωπικού και συγκεκριμένα 20 εργατών καθαριότητας, 10 γενικών καθηκόντων, 8 οδηγών αυτοκινήτων και 6 χειριστών μηχανημάτων.Τέλος όρισε μια σειρά από πρόσωπα σε επιτροπές του νέου διευρυμένου δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: