Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τόσα χρόνια δεν φτιάχναν τίποτα εκεί στο δημαρχείο Πύλης ; Τώρα θα τα φτιάξουν όλα ;

100.000 ευρώ για το παλαιό δημαρχείο Πύλης .

Αποφάσισε να διατεθούν η οικονομική επιτροπή – Δημοπρατείται το έργο για τη στέγαση υπηρεσιών του διευρυμένου ΟΤΑ .
Εκατό χιλιάδες ευρώ θα διατεθούν από τη ΣΑΤΑ το τρέχον έτος για την αποκατάσταση και διαμόρφωση του παλαιού δημαρχείου Πύλης.
Η απόφαση ελήφθη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Πύλης της οποίας προήδρευε ο δήμαρχος κ. Κώστας Κουφογάζος. Όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση, το συνολικό ύψος του έργου ανέρχεται στις 247.000 ευρώ και προβλέπει την αποκατάσταση και διαμόρφωση του παλαιού δημαρχείου προκειμένου να στεγαστούν σ’ αυτό υπηρεσίες του διευρυμένου δήμου Πύλης. Η ανάγκη για στέγαση υπηρεσιών είναι αυξημένη, πλέον, στην έδρα του δήμου, οπότε η δημοτική αρχή προώθησε την αποκατάσταση του παλαιού δημαρχείου για να καλύψει μέρος, αυτών των αναγκών. Επί του παρόντος και με δεδομένη την οικονομική στενότητα, ο δήμος Πύλης θα διαθέσει 100.000 ευρώ μέσω της ΣΑΤΑ. Εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης, όπως και οι όροι του σχετικού διαγωνισμού.
Επίσης, στη χθεσινή συνεδρίαση αποφασίστηκε η έγκριση για την διενέργεια επαναληπτικού ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου Πύλης.
Εγκρίνεται με τους ίδιους όρους.
Η οικονομική επιτροπή αποφάσισε να παραμείνει ο ίδιος δικηγόρος σε δύο υποθέσεις που αφορούν την πρώην κοινότητα Νεράιδας.
Για τον καθορισμό όρων φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη διάθεση λήμματος ξυλείας Δημοτικού δάσους Δέσης, αποφασίστηκε 25 ευρώ τιμή εκκίνησης, 40% προκαταβολή με την υπογραφή του προσυμφωνητικού και τα υπόλοιπα με την καταμέτρηση.
Οι ίδιοι όροι αποφασίστηκαν και για τον καθορισμό όρων φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη διάθεση λήμματος ξυλείας Δημοτικού δάσους Βαθυρεύμματος.
Για τον καθορισμόςόρων φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση περισσεύματος βοσκήσιμης γης στην Τοπική Κοινότητα Παχτουρίου., αποφασίστηκε ανοιχτή δημοπρασία, με τιμή εκκίνησης 2.000 ευρώ.
Επίσης αποφασίστηκε η δημοπράτηση του δικαιώματος χρήσης γεφυροπλάστιγγας στην Τοπική Κοινότητα Μουριάς. Το επόμενο διάστημα τη γεφυροπλάστιγγα θα διαχειρίζεται ο ίδιος ο δήμος Πύλης. Θα μετατραπεί σε αυτόματη, με κερματοδέκτη.
Τέλος αποφασίστηκε ο καθορισμός όρων δημοπρασίας ενοικίασης αγρών στην Τοπική Κοινότητα Φήκης, με την υποχρέωση από την πλευρά των ενοικιαστών να καταβάλουν προκαταβολικά το 50% του ποσού που θα προκύψει από τη δημοπράτηση.
Η ΕΡΕΥΝΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: