Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Μόνο με συμβασιούχους θα δουλεύουν από εδώ και πέρα . . . . .

174 θέσεις συμβασιούχων στους δήμους .


Αιτήσεις για την πλήρωση κάποιας από τις 3.979 θέσεις, που κατά το επόμενο χρονικό διάστημα θα προκηρύξουν οι δήμοι, θα κληθούν να υποβάλουν όσοι ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως προσωπικό ορισμένου χρόνου σε αυτούς.


174 θέσεις συμβασιούχων στους δήμους
Οι θέσεις των συμβασιούχων στου δήμους του νομού ανέρχονται σε 174 (70 στο δήμο Τρικκαίων, 43 στο δήμο Καλαμπάκας, 39 στο δήμο Φαρκαδόνας και 22 στο δήμο Πύλης).
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο του ΑΣΕΠ «ΣΟΧ.1». Προκειμένου να πάρουν μέρος στη διαδικασία, θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, με εξαίρεση τις ειδικότητες για τις οποίες έχει καθοριστεί διαφορετικό ανώτατο όριο ηλικίας.
Έτσι, για παράδειγμα, για θέσεις οδηγών απορριμματοφόρων ή εργατών καθαριότητας και νεκροταφείου το ανώτατο όριο είναι το 45ο έτος της ηλικίας, ενώ για θέσεις ηλεκτρολόγων, χειριστών μηχανημάτων έργων, τεχνιτών ή εργατών κήπου είναι το 50ό έτος της ηλικίας. Οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται να διαθέτουν τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών ανάλογα με τη θέση που θα διεκδικήσουν και ανάλογα με τον βαθμό τους λαμβάνουν μοριοδότηση.
Για πτυχιούχους ΠΕ και ΤΕ, οι μονάδες του βαθμού του τίτλου πολλαπλασιάζονται με τον συντελεστή 40 και για υποψήφιους κατηγορίας ΔΕ με τον συντελεστή 20. Στο έντυπο θα δηλώσουν τις θέσεις που επιδιώκουν να καταλάβουν κατά σειρά προτίμησης. Σημειώνεται όμως ότι κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού, δηλαδή ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ.
Προτεραιότητα δίνεται σε όσους διαθέτουν μεγαλύτερο βαθμό εντοπιότητας, ενώ στα μόρια από τον τίτλο σπουδών προστίθενται μονάδες ανάλογα με τους μήνες εμπειρίας, τους μήνες ανεργίας, τον αριθμό των τέκνων σε περίπτωση πολύτεκνων και τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, τον αριθμό ανήλικων τέκνων, καθώς και μονάδες εάν είναι γονέας ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας.
e-enimerosi .

Δεν υπάρχουν σχόλια: