Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Και μας κυβερνάνε και μας . . . . . . . . βαράνε .

Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του Βουλευτή Τρικάλων Χρήστου Μαγκούφη .

Μήνυση κατέθεσε η Αθανασία Γαλάνη εναντίον του βουλευτή ΠαΣoΚ Τρικάλων Χρήστου Μαγκούφη για «βιαιοπραγία εναντίον της» στις 7 Απριλίου, ημέρα κινητοποίησης του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» στα διόδια του Μώλου Λαμίας.
Η Σούλα Γαλάνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε κάταγμα του 10ου πλευρού, ενώ ο Βουλευτής δήλωνε ότι «δεν ακούμπησα» την κ. Γαλάνη και ότι η γυναίκα «έπαιζε θέατρο».
«Η υπόθεση του ξεπουλήματος των δημοσίων δρόμων στο ιδιωτικό κεφάλαιο, της απίθανης δήλωσης ότι μέσω των εσόδων που αναλογούν στο κράτος θα πληρωθεί το δημόσιο χρέος (!) και δεν θα φτιαχτούν δρόμοι, έχει κριθεί στη συνείδηση του εργαζόμενου και άνεργου πληθυσμού και με τους αγώνες μας πάνω από 20 μήνες. Θα κριθεί σύντομα και στα δικαστήρια εναντίον του βουλευτή Χρήστου Μαγκούφη. Κανένας δεν είναι μόνος του. Η αλληλεγγύη και οι αγώνες είναι το όπλο μας ενάντια στο κράτος των εργολάβων των τραπεζών και του πολιτικού τους προσωπικού», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου των Επιτροπών Αγώνα κατά των διοδίων.
Trikalanews .

Δεν υπάρχουν σχόλια: