Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Οι Πασοκτσίδες "είχαν σοβαρότερες δουλειές" , και ο Κος Κουφογάζος βλέπει "επίθεση" . Άντε να βγάλεις άκρη με τους τοπικούς άρχοντες του νομού Τρικάλων . . . .

Κώστας Κουφογάζος : «Ο Νομός Τρικάλων δέχεται επίθεση» .
Δημήτρης Σακελλαρίου : "Είχα σοβαρότερες ασχολίες από το να συμμετέχω στη σύσκεψη"
.
Την έντονη δυσφορία του Δημάρχου Πύλης Κώστα Κουφογάζου, έχει προκαλέσει, ο «Καλλικράτης» σε Παιδεία και Υγεία και αυτή την δυσφορία, την εξέφρασε την προηγούμενη Παρασκευή στην σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.
«Φτάσαμε στο σημείο, να διεκδικούμε τα κεκτημένα, δεν μας δίνονται χρήματα και ο Νομός Τρικάλων δέχεται επίθεση», ανέφερε ο κ. Κουφογάζος και εκτίμησε ότι θα ανοίξει περισσότερο η «ψαλίδα» της ενδοπεριφερειακής ανισότητας της Θεσσαλίας.
«Πολύ φοβάμαι ότι η ακύρωση των Μεσογειακών Αγώνων, θα οδηγήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας, να ΄΄χρυσώσει το χάπι΄΄ σε Μαγνησία και Λάρισα, με επιπλέον πόρους», επισήμανε ο κ. Κουφογάζος που ταυτόχρονα αναρωτήθηκε για την απουσία των άλλων 3 Δημάρχων του Νομού από την σύσκεψη.
«Γιατί υπάρχει ΄΄χάπι΄΄ για να ΄΄χρυσωθεί΄΄;», αναρωτήθηκε η Βουλευτής Σούλα Μερεντίτη, ενώ διαφώνησε με τον κ. Κουφογάζο, η Περιφερειακή Σύμβουλος Λώρεν Κασσοπούλου ότι ο Νομός Τρικάλων δέχεται επίθεση.
«Όλα αυτά γίνονται παντού σε όλη την Ελλάδα και κάποιοι τα παρουσιάζουν με ιδιαίτερο τρόπο ότι γίνονται μόνο στα Τρίκαλα . Δεν οδηγούμαστε πουθενά με αυτή την τακτική. Πρέπει να πάμε όλοι μαζί και ενωμένοι και από τα Τρίκαλα δεν θα αλλάξουμε τους κανόνες του γενικότερου σχεδιασμού της χώρας. Δεν θα κρατήσουμε μόνο στα Τρίκαλα ανοιχτές Εφορίες και ΤΕΙ, αλλά αν υπάρχει στοιχειοθετημένη αδικία, να την ανατρέψουμε», ανέφερε από την πλευρά του ο Βουλευτής Χρήστος Χάϊδος.
Όσον αφορά την απουσία του Δημάρχου Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου από την σύσκεψη, σε τηλεφωνική επικοινωνία του trikalanews.gr μαζί του, μας ανέφερε πως «είχα σοβαρότερες ασχολίες από το να παραβρεθώ στην σύσκεψη και να ακούσω …χιλιοειπωμένες αναλύσεις και διαπιστώσεις. Βρισκόμουνα με τον Δεσπότη που βοηθά τον Δήμο εμπράκτως και υπήρχε και η λειτουργία παραμονής της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης»…
Trikalanews.

Δεν υπάρχουν σχόλια: