Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Συμφωνούν και σε κάτι . Αυτό και αν είναι είδηση . . . . . .

Κοινή επιστολή των Βουλευτών Τρικάλων του ΠαΣοΚ για την υπόθεση του ΑΟ Τρικάλα .
Σε επιστολή των Βουλευτών Τρικάλων του ΠαΣοΚ, Χρήστου Χάϊδου, Χρήστου Μαγκούφη και Σούλας Μερεντίτη , ...προς το ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και με κοινοποίηση στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή, αναφέρονται τα εξής.«Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας κοινοποιήσουμε την ομόθυμη και λελογισμένη αντίθεση των πολιτών και των φορέων του νομού Τρικάλων, στην απόφασή σας να αποκλείσετε την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας από τον θεσμό των play-off, απόφαση που έχει αναστατώσει την κοινωνία μας.
Η άδικη συμπεριφορά της επιτροπής της ΕΠΟ, δεν έχει απλά απογοητεύσει τους συμπολίτες μας, αλλά έχει προξενήσει προβληματισμό και υπόνοιες, ότι οι σκοπιμότητες υπερίσχυσαν του Δικαίου, και ότι το αποτέλεσμα δεν κρίνεται στο γήπεδο και τους αγωνιστικούς χώρους αλλά στο παρασκήνιο.
Σας παρακαλούμε θερμά λοιπόν, να πράξετε τα δέοντα για να αποκατασταθεί το Δίκαιο. Ελπίζουμε πως το αρμόδιο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα επανορθώσει και θα αποδώσει δικαιοσύνη, ώστε η ιστορική Ποδοσφαιρική Ομάδα των Τρικάλων, να συνεχίσει να αγωνίζεται στα play-off».
Trikala News .

Δεν υπάρχουν σχόλια: