Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Νέες επιχειρήσεις και σε περίοδο κρίσης . Προγράμματα και για τα ορεινά .

Πρόγραμμα στήριξης νέων επιχειρήσεων .
Eνα επιχειρησιακό πρόγραμμα για τη στήριξη νέων επιχειρήσεων και της απασχόλησης σε περιοχές που υφίστανται την οικονομική κρίση παρουσιάζει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση, το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Πρόγραμμα στήριξης νέων επιχειρήσεων
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πρόκειται για το «ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους μέσω δράσεων συμβουλευτικής και κατάρτισης, καθώς και στήριξης της απασχόλησης σε περιοχές που υφίστανται τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης».
Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1). Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από τον Υπεύθυνο του Προγράμματος στην Α.Ε.Δ.Ε.Π. κ. Ευάγγελο Κατσαούνη.
Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στην τόνωση της πρόσβασης στην απασχόληση και της διαρκούς ένταξης στην αγορά εργασίας των αιτούντων εργασία και των ανενεργών ατόμων, καθώς και στην υποστήριξη των νέων επιχειρήσεων, ώστε να ενισχυθεί η προσαρμοστικότητά τους στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον τομέα της οικονομίας και απασχόλησης, ως αποτέλεσμα της τρέχουσας κρίσης.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται με το συνολικό ποσό των 72.000.000 ευρώ (Δημόσια Δαπάνη), ενώ η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει το 100% του επιχειρηματικού σχεδίου.
Το Έντυπο Υποβολής όπως και όλα τα έντυπα της πρόσκλησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα βρίσκουν στους παρακάτω δικτυακούς τόπους της ΕΥΔ ΕΠΑΕ (www.antagonistikotita.gr), του ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr),και των εταίρων του, του ΕΣΠΑ (www.espa.gr) και του ΕΠΕΑΑ (www.epeaa.gr).
Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού τόπου www.ependyseis.gr/misαπό 15/11/2011έως 15/01/2012.
Πληρ.: κα Σδρένια Σοφία –Οικονομολόγος & Επιχ/κή Σύμβουλος (τηλ. 2431028189, e-mail: sdrenia@trikalabiz.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια: