Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Δημ. Κουτσιαμπασάκος . Ο Μανάβης .

Αποκλειστικά στο dovroi.gr οι πρώτες εικόνες και βίντεο από το νέο ντοκυμαντέρ του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου «Ο Μανάβης» .
Δείτε αποκλειστικά στο dovroi.gr τις πρώτες εικόνες και βίντεο από το νέο ντοκυμαντέρ του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου «Ο Μανάβης» .
Ο συμπατριώτης μας και φίλος σκηνοθέτης – παραγωγός - σεναριογράφος Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος τα τελευταία χρόνια ακολουθούσε με το συνεργείο του στην ορεινή μας πατρίδα το γνωστό αυτοκινούμενο μανάβικο του Νίκου Αναστασίου και κατέγραψε 80 και πλέον ώρες υλικού το οποίο τώρα βρίσκεται στο μοντάζ . Όπως είναι γνωστό «Ο Μανάβης» επισκέπτεται τα χωριά μας όλο το χρόνο και η κάμερα του Δημήτρη θα μας ταξιδέψει στην ορεινή μας πατρίδα τις τέσσερις εποχές του χρόνου καταγράφοντας σκηνές που οποίες πραγματικά θα μας συγκινήσουν αλλά και θα μείνουν για πάντα στην ιστορία . Εκτός από το υλικό που θα δείτε παρακάτω εγώ είχα την τύχη να δω ένα ακόμη κομμάτι της ταινίας το οποίο πραγματικά με συγκίνησε.
 
Ο Δημήτρης, ερωτευμένος κι αυτός με την ορεινή μας πατρίδα, προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις και αγωνίζεται γι’ αυτήν. Για όσους δεν γνωρίζουν αυτές οι παραγωγές κοστίζουν πολλά χρήματα. Γι’αυτό και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας . Για να βγει στον αέρα «Ο Μανάβης» πρέπει να βρεθούν χορηγοί. Κι αν δραστηριοποιηθούμε όλοι μας δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο . Τις επόμενες μέρες μέσα από το dovroi.gr θα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις σε ότι αφορά το «Μανάβη» αλλά και την άλλη μεγάλη ταινία του φίλους Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου, το «γιο του φύλακα».
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ .
http://vimeo.com/33389830.
Από : www.dovroi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: