Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ντε και καλά . . . . . . .

Συγκαλεί την ΠΑΣΕ για Αχελώο ο Αγοραστός .

Συνάντηση το ταχύτερο δυνατό με τους συναρμόδιους υπουργούς Περιβάλλοντος κα Τίνα Μπιρμπίλη και Υποδομών κ. Δημήτρη Ρέππα ζητεί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός μετά την αρνητική απάντηση του Συμβουλίου της Επικρατείας

Συγκαλεί την ΠΑΣΕ για Αχελώο ο Αγοραστός...στην αίτηση ανάκλησης που είχε κατατεθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2010 ώστε να αρθεί η απόφαση 141/2010 και να συνεχιστούν τα έργα επένδυσης στη σήραγγα εκτροπής του Αχελώου.
Πληροφορηθείς την απόφαση, ο κ. Κώστας Αγοραστός δήλωσε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ότι «πρόκειται αναμφίβολα για μια ακόμη αρνητική εξέλιξη. Με την απόφαση αυτή επανέρχονται στο προσκήνιο τα προβλήματα που δημιουργεί στο μείζον αυτό έργο για τη Θεσσαλία η κυβερνητική διγλωσσία. Για τις εξελίξεις θα ενημερώσω το Περιφερειακό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του την Τετάρτη 2 Μαρτίου, ενώ τις επόμενες μέρες συγκαλώ την Πανθεσσαλική Συντονιστική Επιτροπή (ΠΑΣΕ) για να προγραμματίσουμε τις περαιτέρω ενέργειες μας. Θέλω με την ευκαιρία να τονίσω για ακόμη μια φορά ότι ο Αχελώος είναι καθοριστικής σημασίας έργο για την επιβίωση της Θεσσαλίας».
e-enimerosi.

Δεν υπάρχουν σχόλια: