Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Με λαμπρότητα η παρέλαση στην Πύλη .

Με λαμπρότητα εορτάστηκε στην έδρα του τρίτου σε πληθυσμό δήμου διευρυμένου δήμου, του Νομού, την Πύλη, η επέτειος της 25ης Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών της περιοχής, ενώπιον του δημάρχου κ. Κώστα Κουφογάζου.
Στην παρέλαση παρέστησαν, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Λάζαρος Σταυραντώνης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Τσίγκας ως εκπρόσωπος του αντιπ/ρχη Τρικάλων, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γεώργιος Παναγιώτου, οι αντιδήμαρχοι Πύλης Ιωάννης Κουτσονάσιος, Ιωάννης Σουφλιάς, Ηλίας Λαμπρογεώργος, Βάιος Πάλλας, Αθανάσιος Πλαβός, Νικόλαος Τόλιας, ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Α.Τ.Πύλης Αλέξανδρος Πελτέκης, ο προϊστάμενος του πυροσβεστικού κλιμακίου Πύλης Νικόλαος Βλάχος, οι διευθυντές των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πύλης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τ.Σ. κ.α.
Προηγήθηκαν Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα Πύλης,, εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας, Επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής, Εθνικός Ύμνος.
Μετά τη λήξη της παρέλασης παρατέθηκε δεξίωση για τους επίσημους και τους πολίτες στο δημαρχείο Πύλης.

Η ΕΡΕΥΝΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: