Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Καλά αντανακλαστικά στην κακοκαιρία .

Έντονα ήταν τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν χθες Καθαρά Δευτέρα το νομό Τρικάλων, με χιονοπτώσεις τις βραδινές ώρες ακόμα και στις πεδινές περιοχές, χωρίς όμως να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Καλά αντανακλαστικά στην κακοκαιρία Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ήταν το προηγούμενο τριήμερο σε επιφυλακή και σε συνεργασία του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, το οδικό δίκτυο παρέμεινε ανοιχτό.
Δεν έλειψαν βέβαια και τα μεμονωμένα περιστατικά όπως ο εγκλωβισμός δύο οχημάτων στο Βαθύρεμα και στο δρόμο από το Κατάφυτο προς τη Δέση. Οι επιβαίνοντες στα οχήματα διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της περιοχής, ενώ τα οχήματά τους με τη συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας του νομού απεγκλωβίστηκαν σήμερα το πρωί.
Σε δηλώσεις του για τα αντανακλαστικά που επέδειξε η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων στα έντονα καιρικά φαινόμενα ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ανέφερε ότι «με τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τις συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, της Πολιτικής Προστασίας, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, αλλά και όλων των εργαζομένων που έδωσαν μάχη όλο το τριήμερο, δεν είχαμε προβλήματα στο νομό».
Στο μεταξύ κλειστά παρέμειναν τα σχολεία σήμερα στα ορεινά του νομού μας και συγκεκριμένα στους πρώην δήμους Καστανιάς, Τυμφαίων, Κλεινοβού, Χασίων, Μαλακασίου, Αιθήκων, Πινδέων, Πύλης και στις πρώην κοινοτήτες Νεράιδας και Μυροφύλλου. Στα Τρίκαλα δεν λειτούργησαν τα σχολεία στις δημοτικές κοινότητες Προδρόμου, Ξυλοπάροικου και Γενεσίου.
e-enimerosi.

Δεν υπάρχουν σχόλια: