Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΠΑΤΡΑ / Δείτε τώρα ζωντανά ! ! ! !

ΠΑΤΡΑ / Δείτε τώρα ζωντανά: Διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι για τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού . 


Το πατρινό Καρναβάλι έχει δημιουργήσει διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι το οποίο περιλαμβάνει 24ωρη ροή προγράμματος με αποσπάσματα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού των τελευταίων δεκαετιών και του σήμερα. 
Ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει ο ίδιος από μία ποικιλία εκπομπών η οποία θα περιλαμβάνει επιπλέον καρναβάλια από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό προσδίδοντας μητροπολιτικό χαρακτήρα στο Καρναβάλι της Πάτρας.
Το Πατρινό Καρναβάλι είναι η μεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα, με ιστορία 180 ετών. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 17 Ιανουαρίου με την αναγγελία της έναρξης από τον τελάλη και διαρκούν μέχρι την Καθαρή Δευτέρα με ένα σύνολο εκδηλώσεων με συμμετοχή 40.000 περίπου καρναβαλιστών. 

Κορυφώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς με τη νυχτερινή παρέλαση των πληρωμάτων του Σαββάτου, τη φαντασμαγορική μεγάλη Παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων της Κυριακής και τέλος το τελετουργικό κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου στο μόλο της Αγίου Νικολάου στο λιμάνι της Πάτρας.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις εκδηλώσεις από το Καρναβάλι της Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: