Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Και άλλα λουκέτα ;

Λουκέτο στο ΙΚΑ Καλαμπάκας, Πύλης .
Μετά την κατάργηση του ΙΚΑ Φαρκαδόνας προς κατάργηση οδεύουν και οι υπηρεσίες του Ιδρύματος σε Καλαμπάκα και Πύλη.
Αυτό υποστηρίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Λέγκας. Όπως αναφέρει «ακόμη ένα χτύπημα ετοιμάζεται να δεχτεί ο νομός Τρικάλων. Την ώρα που οι αναπτυξιακές κατακτήσεις του νομού χάνονται η μία μετά την άλλη, την σκυτάλη παίρνουν οι υπηρεσίες και οι δομές που τον υποστηρίζουν.
Η διοίκηση του ΙΚΑ με μία ατεκμηρίωτη απόφαση φαίνεται να προχωρά μετά την κατάργηση του ΙΚΑ Φαρκαδόνας και στην κατάργηση του ΙΚΑ Καλαμπάκας και Πύλης.
Χωρίς διάλογο, χωρίς επιχειρησιακό σχέδιο, χωρίς μελέτη, χωρίς λογική και αδιαφορώντας για την εξυπηρέτηση χιλιάδων ασφαλισμένων οι οποίοι θα πρέπει να διανύουν δεκάδες χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν από το ΙΚΑ Τρικάλων, η διοίκηση του οργανισμού παίρνει αυτή την απόφαση αιφνιδιάζοντας τις τοπικές κοινωνίες και του φορείς»
Ο βουλευτής καλεί όλους τους φορείς «να εκδηλώσουν τη μαζική τους αντίδραση σʼ όλες εκείνες τις λογικές και τις ενέργειες που υποβαθμίζουν τον νομό», ενώ αύριο θα καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή όπου θα ζητά «τους λόγους, το επιχειρησιακό σχέδιο και τα αποτελέσματα του διαλόγου βάσει των οποίων λήφθηκε η συγκεκριμένη απόφαση».
e-enimerosi .

Δεν υπάρχουν σχόλια: