Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Για το γαμώτο . . . .

Στο παρακάτω σχόλιο από τα παιδιά που έχουν την διαχείριση του Τρυποφράχτη να αναφέρω και εγώ , ότι σε συνομιλία που είχα με τον Χαρίλαο - που είναι ο πρόεδρος της τοπικής μας κοινότητας και εκπρόσωπός μας στο δήμο Πύλης - μου επιβεβαίωσε ότι οι χειμωνιάτες δεν πήραν ούτε κόκκο ρύζι .
Δεν είναι ούτε τα 10 κιλά ρύζι , ούτε τα 10 κιλά μακαρόνια , ( σ.σ. για μια πενταμελή οικογένεια είναι ) . Είναι το γαμώτο γιατί νοιώθουν ότι εκεί στα ορεινά δεν είναι ξεχασμένοι μόνο από το θεό αλλά και από τους ανθρώπους . Ελπίζω κάποιος από τους υπεύθυνους να διορθώσει κάτι , αν διορθώνεται . . . . . Σαν γιορτινό δώρο .

Δωρεάν τρόφιμα Νο 2
Οι πληροφορίες που έχουμε για το θέμα των τροφίμων και την αμέλεια της προηγούμενης κοινοτικής αρχής με το να στείλει καταστάσεις δικαιούχων, επιβεβαιώνονται από δύο τοπικούς εκπροσώπους της περιοχής.

...είναι πραγματικά κρίμα για τους ηρωικούς χειμωνιάτες αυτό που συμβαίνει...

...εμείς θα παρακαλέσουμε...

...πρώτα το Δήμαρχο Πύλης να μεριμνήσει ώστε - έστω και άτυπα - να σταλούν κάποια τρόφιμα στους μόνιμους, μερίμνη του Δήμου...

...δεύτερον, τους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής Βλάχο και Τεντολούρη να κάνουν κάτι και αυτοί προς αυτή την κατεύθυνση, μέσω του Δήμου, γιατί ήταν μέλη του πρώην ΚΣ...

...τρίτον τον... Καραγεώργο να φροντίσει και αυτός να διορθώσει την αμέλειά του, έστω μέσω του Δήμου Τρικάλων ή...

...ας στείλει τα τρόφιμα ο ίδιος σαν αποζημίωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: